• Tom Dumoulin smugkigger på Tour de France-ruten

  Tom Dumoulin smugkigger på Tour de France-ruten

  Dumoulin en af de første til at meddele, at han agtede at forsvare sin sejr i Giro d’Italia mod Chris Froome, som annoncerede sin jagt på en Giro-Tour-double. Hvis du forventer den samme Cykelbukser, så kan du komme til vores hjemmeside.

  Hollandske Tom Dumoulin, som ligeledes har sine øjne stift rettet mod årets Giro, fortæller dog, at han havde valgt at gribe det anderledes an, hvis han var i Froomes sted. Som hans fans har forberedt en Cykelbukser Herre til at juble for ham. - Det er en kvalitet ved mig selv, jeg virkelig sætter pris på. Det viser, at jeg ved hvordan jeg skal forberede mig til tingene, og det er klart noget, jeg vil tage med mig ind i fremtiden, siger Dumoulin.

  Dumoulin er endnu ikke en bekræftet starter til Tour de France i juli, men Team Sunweb-rytteren har været ude på opdagelse af scenen 9 cobbles alligevel.

  Verwante Tags

  Cykelbukser Cykelbukser Herre

  Reacties

  Note: HTML is not translated!